Mitä on baarikeno?

Baarikeno on ilmainen ja hauska onnenpeli johon voit osallistua ravintoloissa ympäri Suomea! Baarikenossa saat itsellesi pelilapun jossa on 5 eri tasoa. Tasoja ovat 2,4,6,8 ja 10 numeron taso. Jokaisella rivillä eli "tasolla" on numeroita 1-70 väliltä, ja eri tasoilla voi olla myös samoja numeroita.

Kun pelaaja saa yhdeltä tasolta ensimmäisenä kaikki numerot oikein voittaa hän huutamalla "keno!" Numeroita arvotaan niin kauan että jokaiselle tasolle on löytynyt oma voittaja. Jos "kenoja" tulee samalle tasolle yhtäaikaa useampi, voittaa nopeiten "kenon!" huutanut pelaaja.

Yhdessä illassa arvotaan kolme kierrosta ja ravintola voi järjestää myös lisäkierroksia yleisön pyynnöstä.

 

Miten voin osallistua?

Osallistuminen on helppoa ja ilmaista. Baarikenoon voi osallistua kuka tahansa ravintolan ikärajan puitteissa. Löydät kaikki baarikeno ravintolat sivustolta "kenoravintolat" valikosta tai etusivun kartalta.

Riittää siis kun saavut peli-iltana baarikeno ravintolaan ja pyydät pelilapun ja kynän ravintolan vetäjältä. Keksi itsellesi hauska nimimerkki, kirjoita lappuusi sähköpostiosoitteesi ja tule mukaan jännittämään!

 

Mitä voin voittaa?

Jokaisessa ravintolassa on omat kierrospalkinnot. Yleensä jaetaan ruokailun yhteydessä käytettäviä lahjakortteja. Alkoholia ei saa olla onnenpeleissä palkintona.

Voit kerätä myös jokaisesta kenosta "pisteitä" omalle nimimerkillesi. Pisteitä jaetaan 2-8 tason kenoista 10 pistettä sekä 10-tason kenosta 20 pistettä. Pisteiden keräämisen edellytyksenä on että olet rekisteröitynyt sivustolle. Pisteillä voit ostaa lippuja baarikeno kuukausiarvontaan jossa on palkintona superlahjakortteja jotka käyvät useassa eri liikkeessä.

Kun rekisteröidyt ensi kertaa sivustolle saat heti 100 pistettä tilillesi! Rekisteröitymispisteitä ei lisätä ravintolakohtaisiin pisteisiin.


Voita 200 euron Jackpot! (1.3.2017 eteenpäin)

 

Jos pelaaja saa Kenossa 8-tason tai 10-tason kaikki numerot oikein ensimmäisten 20 numeron aikana tai alle voittaa hän 200 euron arvoisen jackpotin!

Tai jos hän saa 6-tason kaikki numerot oikein ensimmäisten 20 numeron aikana tai alle voittaa hänen 50 euron arvoisen mini-jackpotin. Peli kertoo jackpotin voitosta automaattisesti ja pisteet päivitetään pelaajalle normaalisti.

Lahjakortti toimitetaan pelaajan sähköposti osoitteeseen myös automaattisesti. Lahjakortti on presentcard.fi superlahjakortti joka käy satoihin eri liikkeisiin Suomessa.

Kaikki Jackpot-voittajat näkyvät myös Baarikenon nettisivulla.

 

Mukana myös hauskoja teemoja!

 

Normaalin Baarikenon lisäksi tietyissä ravintoloissa on käytössä myös hauskoja erikoisteemoja! Teemakenot ovat imitoituja versioita pelistä. Teemoihin kuuluu:

Lätkäkeno banneri.png

1) Lätkäkeno: hauskasti imitoitu peli jonka juontajina toimii tunnetut Suomalaiset lätkägurut!

rokkikeno banneri.png

2) Rokkikeno: Taatusti rokkaava versio kenosta jonka juontaa imitoidut Rokkikukot! 


Ravintoloiden käytössä olevat teemat näet klikkaamalla ravintolan nimeä listasta tai kartasta.


oikeudet muutoksiin pidätetään.